• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svogūnas – svarbi dažno patiekalo sudedamoji dalis, tačiau šio ingrediento kartais vengiama dėl jo aštraus kvapo. Gi nulupti ir supjaustyti svogūną be ašarų beveik neįmanoma! Iki šios dienos, mat atsirado puikus patarimas, padėsiantis išvengti buvusių nesklandumų.

9

Svogūnas – svarbi dažno patiekalo sudedamoji dalis, tačiau šio ingrediento kartais vengiama dėl jo aštraus kvapo. Gi nulupti ir supjaustyti svogūną be ašarų beveik neįmanoma! Iki šios dienos, mat atsirado puikus patarimas, padėsiantis išvengti buvusių nesklandumų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai nulupame svogūno lukštą ir perpjauname jį per pusę, kad būtų lengviau jį supjaustyti. Vis dėlto būtent šis veiksmas lemia, kad išsiskiria itin aštrus ir ašaras skatinantis kvapas.

REKLAMA

Tad kulinaras pataria keisti šią taktiką ir iš pat pradžių svogūno viršuje išpjauti mažą skylutę ir šiek tiek išskobti vidų.

Kaip tiksliai paruošti svogūną ir atsikratyti ašaras sukeliančios dalies, sužinosite galerijoje. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų