Be naudingų receptų, laidos šefai pasidalijo ir patarimais, kurie pravers sukiojantis virtuvėje.
Laidos viešnia, tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Jackytė Kudopčenkienė dalinosi patarimu, kaip nesudėtingai namuose išpjauti silkės file. Odeta detaliai parodo, ką ir kokia tvarka reikia atlikti, kad išpjauti silkės filė būtų nesudėtinga.
Receptą, ką pagamino Odeta, žiūrėkite vaizdo įraše.
Tomas Rimydis siūlo silkės kapotinį. Šis silkės kapotinis nepaliks abejingų, puikiai tinka patiekti kaip patiekalą, arba užtepėlę duonelėms.
Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.
Vylius Blauzdavičius rekomenduoja: jei ieškote, kaip marinuoti silkę šventėms, tai šį variantą būtina išbandyti. Cinamonas suteikia neįprasto, bet labai puikaus skonio, patiks visiems svečiams.
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.