Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Iš mano patirties. BŪTINA 1/3 virtų bulvių ..Dar būtina sutarkuoti kartu su žaliomis bulvėmis didelę galvą svogūno. Tada būna gražios spalvos , o ir skonis super.
krakmola dekit i vandeni,.ne i tesla jokiu virtu bulviu,cepelinus pagaminu labai greitai
Verda daugkas be virtu bulviu.Bet su virtom minkstesni,sviesesni ir iseiga didesne.Kaip kas nori ir moka.Yra receptu,kad ir manu ideda...
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
Bdn
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
Bdn
O aš išmokau cioilinus virti iš močiutės
Bdn
Būtinai reikia virtų bulvių.Čia blogas receptas
Dėl skonio nesiginčijama ,man mano tobuliausi
IR DAR. NIEKADA NEDEDU PAPILDOMAI KRAKMOLO, NIEKADA!
As taip pat gaminu be virtu bulviu. Taip , labai isgrrzti tarkio nereikia. Labai greit pasigamina. Skanaus
REKLAMA
REKLAMA
Pamokė, kaip išvirti tobulus cepelinus: Justina gamina pagal mamos receptą