Štai keletas „Bright Side“ patarimų, kurie padės jūsų piniginei.
1. Pakabinkite bananus, kad sulėtintumėte jų nokimą.
Šiam triukui jums reikės pakabos arba tiesiog galite pakabinti bananus prie spintelės, atokiau nuo kitų vaisių. Tokiu būdu jie negauna per daug deguonies, todėl jie ilgiau išlieka švieži ir ilgiau išvengiama rudų dėmių.
2. Supjaustytą bananą pašlakstykite citrinos sultimis.
Iš anksto paruošti užkandžiai gali sutaupyti laiko, tačiau tai taip pat gali pakenkti jūsų maisto kokybei. Supjaustyti bananai paruduoja praėjus vos kelioms minutėms po to, kai juos supjaustote. Tačiau pašlakstę juos citrinos sultimis, jie ilgiau išlaikys savo spalvą.
3. Tarp sausainių įdėkite riekelę duonos.
Sausainiai greitai praranda savo minkštumą, todėl įdėkite duonos riekelę į tą patį indą, kuriame laikote sausainius, kad šie sugertų drėgmę, esančią duonoje. Tokiu būdu jie ilgiau išlaikys savo minkštą tekstūrą ir ilgesnį laiką bus švieži.