Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Šokolado galiojimo terminas turi būti kaip sviesto, spalvos pasikeitimas rodo šokolado amžių.kas atrodo nešviežias,toks ir yra
@Logiška
Tikrai logiška tai, kad sandėliuose ir parduotuvėse yra viena temperatūra ir drėgmė, o namie,- jau kitaip... Būna, kad pabąla, ypač vasarą per karščius... Ir dar : jei šokoladas tikras, tai jis net tiesiog rankose ima tęžti (kakavos sviesto lydymoosi temperatūra yra pakankamai žema), o jei dirbtinis "ale šokoladas" su palmių aliejumi,- tuomet liks toks pat tvirtas ... Todėl nesipiktinkit, jei šokoladas tiesiog pirštuose minkštėja ir "tepa" viską aplinkui...
REKLAMA
REKLAMA
Pabalo šokoladas? Pasakė, ar jį saugu valgyti