Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Man tai iš vis nusispjaut kažkaip nekreipiu dėmesio ką rašo darau kaip pats žinau o čia kaip visada iš šūdo sukelia drama algas reikia mokėti už kažką 
                    
    
  
                                    Aš nei produktų, nei rankų neplaunu. Ir viskas 
tvarkoj. Skaniausia mėsą valgyti žalią.
  tvarkoj. Skaniausia mėsą valgyti žalią.
                                    Atrodo kad jau didesnes nesamones jau negalesi surasti... Taciau net ieskoti nereikia ... Tokiu "isvartymai" kiekviena diena uzgula mus. Koks svarbus siai dienai tampa issilavinimas. Tokiu straipsniu spausdinimas ( neissilaviusiu) stipriai kerta pasitikejimu spauda ,,,
                    
    
  
                                    Na ir patarimai! Negi svarbiau, kad plaudamas nepriterštum virtuvės, bet valgyk neplautą vištieną??? 
                    
    
  
                                    plaunu, nes Vilniaus paukštyno vištienos krūtinėlių pakuotėje daug vandens.
                    
    
  
                                    Aš tikrinu produkto kepimą pagal klasikinį metodą - jis gatavas ne anksčiau nei verdančio paviršiaus momentas. Kas per nesąmonė tie +75 laipsniai? Tai tik apšilęs produktas, o ne maistas. Todėl viešo maitinimo įstaigose ir nebesimaitinu, laikau tai pavojingu sveikatai ir gyvybei dalyku. Artimieji, maitindamiesi viešose įstaigose, nuolat turi virškinimo problemų, aš, pats ruošdamas maistą - absoliučiai sveikas
                    
    
   @zxsergh
                Pašildo iki tam tikros temperatūros ir viskas. Pirkta pc kepta vištiena turi nemalonų specifinį kvapą (turi kažkokį plunksnų kvapą), o sąnariai visada pakraujavę. Nemalonu tokį produktą valgyti. Geriau namuose išsikepti.
 
   
  
  
  
  
  
 
Nustokite plauti žalią vištieną: paaiškino, kodėl