„La maistas“ švenčia Valentino dieną
(14 nuotr.) „La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
„La maistas“ švenčia Valentino dieną (nuotr. Organizatorių)
Pavlova su maskarponės kremu
Smaližių svajonės išsipildymas - pavlova su maskarponės kremu ir nuostabia rūgštele bei gaivumu nuo šviežių uogų
Receptą žiūrėkite:
Vištienos širdelių iešmeliai
Vištienos širdelės gali būti patiektos ir šitaip. Labai gardu, atrodo ypatingai skaniai ir tikrai sužavės artimuosius.
Receptą žiūrėkite:
Midijos su grietinėlės padažu
Jei mėgstate midijas, šį patiekalą išbandyti rekomenduojama. Patiks net tiems, kurie dar jų ir niekada neragavę. Labai svarbu atsirinkti šviežias midijas - jos turi būti pilnai užsidariusios. O jei yra atsidariusios, reikia jas pastuksenti, kad užsidarytų, jei to nepadaro, midija yra netinkama vartoti.
Receptą žiūrėkite:
REKLAMA