Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis Joninių nakčiai siūlo pasigaminti ryžių šutinį, kitaip dar vadinamą – paeliją, ir keptas mocarelos salotas su pomidorais.
Kitas laidos „La Maistas“ šefas, grilio entuziastas, Vylius Blauzdavičius keps lašišą ypatingu – skandinavišku būdu – jam nereikia nei grotelių, nei iešmų. Tokiu būdu galima kepti ne tik lašišą, bet ir mėsą, ar visą viščiuką su kaulais. Dar vienas šio būdo privalumas – patiekalas neužima vietos virš liepsnos, taigi tuo pat metu galite gaminti kelis skirtingus patiekalus.
Taip pat Vylius parodė, kaip pasigaminti gardų naminį limonadą.
Naminis limonadas
Labai skanus, gaivus ir natūraliai saldus limonadas – puikus pasirinkimas karštą dieną. Galima rinktis vaisius kokius tik norite, puikiai tiks obuoliai, persikai, kriaušės ir kiti mėgiami.
Receptą žiūrėkite: