• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris liko sukrėsta dėl padavėjo atsakymo, kai ji restorane paprašė žvakutės gimtadienio tortui – kai kurie sakė, kad jis atrėžė nemandagiai be jokios priežasties“.

Moteris liko sukrėsta dėl padavėjo atsakymo, kai ji restorane paprašė žvakutės gimtadienio tortui – kai kurie sakė, kad jis atrėžė nemandagiai be jokios priežasties“.

REKLAMA

Eiti į restoraną yra gana įprastas būdas švęsti tokią progą kaip gimtadienis, o kartais netgi galite iš anksto paruošti netikėtų siurprizų, pavyzdžiui, restorano darbuotojai atneša gimtadienio tortą ir sudainuoja „Happy Birthday“ visų dalyvaujančių džiaugsmui ar sumišimui, rašo mirror.co.uk.

Tačiau viena „TikTok“ vartotoja mandagiai paprašė padavėjo pridėti žvakę prie jos gimtadienio torto, o šis, atsakęs, kad „neturi tam laiko“.

Paprašė žvakučių ant deserto

Moteris, vardu Perveen, paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip jai sėdint su drauge restorane, padavėjas atneša desertą ir deda jį ant stalo.

REKLAMA
REKLAMA

Tada Perveen sako: „Tai taip pat jos gimtadienis. Gal turite žvakių?" Į tai padavėjas atsako: „Ne, šiuo metu neturiu tam laiko“.

REKLAMA

Prieš baigiantis vaizdo įrašui galima išgirsti sakant „tai bjauru“, o vaizdo įrašas pavadintas  „Mes labai norėjome atšvęsti tavo gimtadienį“.

Moters vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 124 000 kartų. Žmonės komentavo, kad padavėjas pasielgė nemandagiai, paskubomis atrėždamas klientėms.

@lifeofperveen we cared enough to celebrate your birthday 🎂🥺#happybirthday #hbd #speechless #ohno ♬ original sound - Perveen

REKLAMA
REKLAMA

Internautai palaikė moterį

Vienas asmuo pakomentavo: „Jis neturėjo taip grubiai atrėžti, jis galėjo tiesiog pasakyti, kad žvakučių neturi“.

Kitas sakė: „Aš pats dirbu padavėju ir būčiau tiesiog pasakęs „atsiprašau“, jei neturėčiau laiko. Jis pasielgė nemandagiai be jokios priežasties“. Ir trečias rašė: „Jo darbas yra tiesiogine prasme duoti tai, ko prašo, kaip gi jis neturi laiko?“.

Tačiau kiti gynė padavėją, nes restoranai dažnai būna pilni ir darbo aplinka gana įtempta.

Kažkas pasakė: „Aš suprantu padavėją. Kartais restorane ar kavinėje žmonių būna labai daug ir neįmanoma skirti ypatingo dėmesio žmonėms, kurie paliks netvarką ir vargu ar duos arbatpinigių“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų