Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Neįsivaizduoju kugelio kiekio iš 5 kg.bulvių,dar šoninė,kiaušiniai,čia gal kokios valgyklos receptas
@Ilona
Zmones alkani
Kitos dar visą bulvių skystį nupila,ir gaunasi kietas kaip pagalys,visokių yra.m
@M
Tai nupina skisti ir įpila pieno.O kiti dar įdeda ir varskes ,ar kefyro įpila dėl minkstumo ir be to labai skanus gaunasi.
Per mažai pieno, o pagal bulvių kiekį tai kugelio dešimčiai žmonių
Ir dėkui, kugelis visada visiems patinka.
O receptas visiems, kas moka gaminti o kas ne.
Ir vėl komentarai baltų varnų, jokio mandagumo, taip parodėme kas esame. Koks pavyzdys jaunimui?
Ačiū Tv3.
Su arteinanciomis Šv. Kalėdom!
O receptas visiems, kas moka gaminti o kas ne.
Ir vėl komentarai baltų varnų, jokio mandagumo, taip parodėme kas esame. Koks pavyzdys jaunimui?
Ačiū Tv3.
Su arteinanciomis Šv. Kalėdom!
Tai senas receptas , kugelio receptas.
Skaniau tai tvirtesnis kugelis, o ne košė
@Man
Man tai kai būna slidziau, tada būna tvirtas kaip kualas, tikras kugeli gaunasi
@Man
Čia žinoma skonio reikalas,bet man skaniau kai tvirtesnis kubelis....
Koks stebūklas. Seniai visiems žinomas receptas.
Ne kokia gaspadinė, jei tik tokį sugeba iškepti nuvalkiotą seną plokštainį, į kugelį net nepanašu
Kam tie kiaušiniai?jie juk kietuma duoda.
Ir koks stebuklas? Visada taip kepu.
Minkštutėlis bulvių kugelis: Audronė išdavė superinį receptą