Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Marijampoliečių šeima sąmoningai prisideda prie žmonių naikinimo..viskas sugrįžta kiekvienam už jo nuopelnus...
Na va, jau ir Lietuvoje pradeda propaguoti patiekalus su vabzdziais ir kirmelem, aisku pasitelktas net garsusis italas sefas, matyt lietuviai dar nemoka tokiu nuostabiu valgiu gaminti, kazin ar greit ir daug atsiras norinciu maitintis tais gyviais...
tegul tas italas ir valgo tuos svirplius ir savo vaikus peni,o mes valgom normalų maistą,pats švabas ir svirplių neėda o kerta jautieną,o jūs durneliai valgykit atseit labai maistinga
Ruskiai savo plebsui įrodinėja, kad musės lervos (dzikai) yra labai maistingas produktas. Mums aiškina apie patiekalų naudą iš svirplių. Dasigyvenom, tai gal sugrįžkim į lauko tupyklų gadynę?
I'm writing this to say in a gentle way, thank you but NO...
labai tinka sitam straipsniui
labai tinka sitam straipsniui
Is karto bloka visiems kas susiję su globalistais . Kazin ar tie patys marijampoliečiai valgo svirplius ? Švabas ir kiti isg-m-s ekonomikos forume tai eda aukščiausios rusies jautiena. Ten niekas needa svirpliu .
eikit pi.zdon su savo svirpliais ,po perkunais !!!!!!
REKLAMA
REKLAMA
Marijampoliečių svirplių ūkis sužavėjo Gian Lucą: ryžosi ne tik jų paragauti, bet ir pats pagamino patiekalą