Ar picą skaniausią valgyti ką tik iškeptą, ar pašildytą kitą dieną? Tiek vieno, tiek kito varianto mėgėjai įsitikinę, kad jų pasirinkimas geriausias, rašoma dailystar.co.uk.
Šviežios picos mėgėjai teigia, kad gerai picos pašildyti beveik neįmanoma, todėl jos nesuvalgius šviežios užuot dėjus į šaldytuvą geriausia ją iškart išmesti. Jei šalta pica jums nelabai patinka, greičiausiai ir jums yra tekę ją kitą dieną dėti į mikrobangų krosnelę, tačiau taip picos padas suminkštėja ir permirksta.
Reikės pasiimti keptuvę
Laimei, kažkas sugalvojo būdą, kaip kitą dieną mėgautis tokia pat gardžia pica, kokia ji buvo ką tik ištraukta iš krosnies. Jei norite, kad ji išliktų traški, reikės pasiimti keptuvę – geriausia, nelimpančiu dugnu.
„TikTok“ naudotoja Tara, prisistatanti „namų virtuvės šefe iš Niudžersio“, pasidalino puikia idėja, kaip tai įmanoma. Tara pastebėjo, kad geriausias būdas šildyti vakarykštę picą – keptuvėje su vandeniu. Skamba keistokai, ar ne?
Savo sumanymą ji pademonstravo vaizdo įraše, kurį pristatė taip: „Nekritikuokite, kol patys neišbandysite.“
@aldentediva 🍕 Dont knock it till you try it #pizza #cookinghack #leftovers #lunchtime
♬ Bezos I - Bo Burnham
Ir tiesa ta, kad ji tikrai žino, ką daro. Susiruošusi šildyti picą Tara ją įdeda į įkaitintą keptuvę, prieš tai į ją įpylusi truputį vandens, o tada uždengia keptuvės dangtį, kad viduje susiformuotų garai. Pakanka vos minutės ar dviejų, kad pica sušiltų, būtų traški ir padengta gardžiu išsilydžiusiu sūriu.
Atrodys, lyg jį būtų ką tik ištraukta iš krosnies! Taros vaizdo įrašą peržiūrėjo 2,5 milijonai žmonių, o jį įvertino net 142 500 socialinio tinklo naudotojų.
Komentaruose jie rašė: „Prisipažįstu: man pica skanesnė taip, nei šviežia.“
„Vienintelis geras būdas“, – pridėjo kitas komentatorius.