Vyras tikina nuo pat vaikystės žinojęs, kad maistas yra jo pašaukimas. „Visada domėjausi maisto gamyba. Tikriausiai, kaip ir visi jauni virėjai, norėjau būti užaugęs kaip Anthony Bourdenas, Joelis Robuchonas ar Gordonas Ramsey.
Informacijos sėmiausi iš laidų, knygų, interneto. Baigęs mokyklą, dirbau daug skirtingų darbų, bet nei nuo vieno nejaučiau tokio didelio malonumo, kaip nuo darbo virtuvėje.
Geriausia mokykla – restoranas. Ėjau mokytis į virėjų mokyklą, tačiau nebuvo vietos, todėl manęs nepriėmė. Niekur nesimokiau“, - atviras Dmitrijus.
Jis prisiminė ir pirmąjį savo darbą – tai buvo japonų virtuvės restoranas. „Dirbau su sušiais, tačiau netrukus supratau, kad tai itin monotoniškas darbas. Kaip tik tuo metu sulaukiau draugų pasiūlymo eiti į restoraną mokytis.
Kasdien atėjęs į virtuvę suprantu, kad maisto gamyboje ribų nėra. Aš su kiekviena diena išmokstu vis kažko naujo, o tai mane ypač žavi“, - pasakoja vyras.
Jis nesėdi vietoje, aktyviai dalyvauja renginiuose, stengiasi tobulėti. „Domiuosi viso pasaulio virtuvėmis, nes mėgstu kombinuoti įvairių šalių virtuves.
Laisvo laiko turiu ne daug, nes dirbu ir restorane, ir su renginiais. Vis dėlto nuo darbų atsikvepiu sportuodamas, skaniai valgydamas, atrasdamas naujus restoranus ir renginius“, - sako pašnekovas.
Dalyvavimas laidoje „La maistas“ Dmitrijui suteikė daug naudos bei gerų emocijų. „Helovino tema buvo vaikiška, nežinau, kiek pavyko save joje atskleisti, tačiau laiką praleidau puikiai ir supratau, ką reiškia stovėti prieš kameras.“
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.