Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kas ta sudaburni isvis gali skaityti, su jo kreiva nuomone, kuris nera net prie puodo stovejes!
Galvojau kirmynu rado, ar apsinuodijo... Nebeturit apie ka rasyt?
Pritariu, nes dabar kebabai šlykštus tikras jovalas ypač kai užsisakai lėkštėje. Mėsa kažkokia sutrupinta ir nesupranti ka valgai. Fuflina ir pelnosi iš musu pirkėju, tiesiog lobsta.
Žinoma Lietuvos mėsa jau netinkama reikia iš Vokietijos veršt, visiškai nusigyvenom, kuom ji kitokia!?
Labiausiai patiko tos "kebabinės" vadovo komentaras: "straipsnis užsakytas - nesuku dėl to galvos" :)
Pirmą kartą Lietuvoje kebabą valgiau Vilniuje, kažkur Karoliniškėse 2005/2007 metais. Iki šiol pamenu - atneša didžiulę susuktą "dešrą", kurios sudėtis: 95% kopūstas, 0.5% kažkokia per visą ilgį einanti juostelė (tipo mėsa) ir tešla į kurią susukti kopūstai...:)
Baisu.... Tik pagalvojau - kokius skanius kebabus gyvendamas Anglijoje valgiau....:))
Las tokį suda gali valgis nebent normalaus maisto nevalgė
Koks slykstus straipsnis, kaip gedos taip neturet, slykstu
Ir veltui nevalgau,vien pasižiūrejus į tų lariokų išvaizdą,o ir ten viduje viskas antisanitariška.Valgykite,todel tokie apvalūs.
Pažiūrėjo į nereprezentacinės išvaizdos katiną ir nusprendė: šitam sueis ir taip
Tai kam perkate tokį š.....

Skaitomiausios naujienos




Į viršų