Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
gal ta 12 patiekalu ir padare del tu apastalu ,i baznycias irgi tik ubagai ejo..komunistam ,pionieriam ir spliukam nevalia atseit buvo...
Jus durnina visiškai, kuo daugiau komentuojate tuo rašliavos reitingas, o ir reklamos pardavimai auga. SUSILAIKYKIT nuo komentarų ir tie pezalai dings savaime.
@Komentatoriai
tie, reitingai. Pezalai nedings, nes lithuenijoje varo propaganda nepailsdami..
Kaip ne keista, bet sovietiniais laikais kiekvienas pensininkas iš savo pensijos galėjo 12 patiekalų padengti Kūčių stalą, o dabar yra tokių, kurie Kūčių vaišes valgo varguolių valgykloje...
@Faktas
Dabar madoj maltos sriubos ir caritas obuolių bankai iki slyvų. Labai nervina lenda visokie senmerge ar kazkokie nenuspėjama propagandystai sava pezalais nori save Labai išgarsėti ir būti protingesni už kitus o pati galvoja gaus nobelio premijos už tai viska zyno.
Kita syki jinai interviu duos ir sabonis Marčiulionis yra sovietų reikia juos užmirsti it ištrinti pagal jos filosofijos putinaites senmerges norius.viska zino jinai viska supranta ko galima ko negalima daryt tegul jinai laikas ieškoti kito darbo .maziau klausykit propagandą. Kucios yra senovinių pagonių paprotys buvo sunkus laikai ka zmones augino ir ko valgė lietuva buvo toks klimatas ir ka mes valgome kas buvo užauginta ir ta ir turėjom.
Nusiš,,kt ant tokios vėplos , matyt senmergė iš Šla,,,as smegenis spaudžia
Tik Putinaitė viską,,žino". Šneka vėjus
Ne tik lietuviai, bet ir lenkai turi 12-os patiekalų tradiciją per Kūčias, nereikia perlenkti ir dėl kitų dalykų, kaip gausaus stalo sovietmečiu. Bisad šventes švenčiame su gausesnem vaišėm negu kasdien ir dabar.
Tendencingas straipsnis
Tendencingas straipsnis
Susikišk savo girto dramblio sapaliojimus pati žinai kur, sušikta filosofe
@Wž
pagal pavardę, jinai kažkaip susijusi su xu1L0?
Autorė greičiausiai pasitenkina vienu patiekalu gyva dešra su silkės kvapu, kiti patiekalai ją nelabai domins
@Antanas
Greičiau gyva silkė su silkės kvapu
Keli pagrindiniai patiekalai, kurie dažniausiai būna ant Kūčių stalo:
1. *Silkė* – dažnai su bulvėmis arba raugintais agurkais.
2. *Blynai arba bandelės* – dažniausiai su aguonomis arba su uogomis.
3. *Kisielius* – saldus uogų želė.
4. *Grikių košė su grybais* – dažnai be aliejaus arba su trupučiu sviesto.
5. *Virti burokėliai su grybais*.
6. *Pyragai su aguonomis* – tradicinis ir skanus patiekalas.
7. *Kopūstai su grybais*.
8. *Makaronai su aguonomis ir cukrumi*.
9. *Šaltibarščiai (kartais)* – tai priklauso nuo regiono.
10. *Žuvies patiekalai* – silkė, karpis, o gal net ir rūkyta žuvis.
11. *Rauginti kopūstai su morkomis*.
12. *Javų košės su medumi arba aguonomis*.
1. *Silkė* – dažnai su bulvėmis arba raugintais agurkais.
2. *Blynai arba bandelės* – dažniausiai su aguonomis arba su uogomis.
3. *Kisielius* – saldus uogų želė.
4. *Grikių košė su grybais* – dažnai be aliejaus arba su trupučiu sviesto.
5. *Virti burokėliai su grybais*.
6. *Pyragai su aguonomis* – tradicinis ir skanus patiekalas.
7. *Kopūstai su grybais*.
8. *Makaronai su aguonomis ir cukrumi*.
9. *Šaltibarščiai (kartais)* – tai priklauso nuo regiono.
10. *Žuvies patiekalai* – silkė, karpis, o gal net ir rūkyta žuvis.
11. *Rauginti kopūstai su morkomis*.
12. *Javų košės su medumi arba aguonomis*.

Lietuviai neatsikrato sovietmečiu pamėgtos tradicijos: per Kūčias apie tai net nesusimąstome