Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis Joninių nakčiai siūlo pasigaminti ryžių šutinį, kitaip dar vadinamą – paeliją, ir keptas mocarelos salotas su pomidorais.
![Lašiša (nuotr. Organizatorių) 4](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=04.0.7.000_02120903&t=cr&s=800x600&m=4&f=/Uploads/UGallery/photos/ff/06/d7/90/ff06d7904fd2fa6c8175bbe58f922aad.jpg)
Kitas laidos „La Maistas“ šefas, grilio entuziastas, Vylius Blauzdavičius keps lašišą ypatingu – skandinavišku būdu – jam nereikia nei grotelių, nei iešmų. Tokiu būdu galima kepti ne tik lašišą, bet ir mėsą, ar visą viščiuką su kaulais. Dar vienas šio būdo privalumas – patiekalas neužima vietos virš liepsnos, taigi tuo pat metu galite gaminti kelis skirtingus patiekalus.
Virš laužo parūkyta lašiša
Rūkyta lašiša skandinavišku stiliumi – nereikės nei iešmų, nei grotelių. Paprasčiau nebūna, o ragauti labai skanu.
Liulia kebabai su jogurtiniu padažu
Populiarieji Liulia kebabai – greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga paruošti, o tobulai papildo kiekvieną kąsnelį.
Paella su vištiena ir jūros gėrybėmis
Ypatingas ispanų patiekalas – paella su vištiena ir jūros gėrybėmis. Visi skoniai tobulai susilieja į visumą ir sužavi puikiu skoniu.