Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Karalienė, žvaigždė, įžymybė, bliamba kiek ta Lithujanija visko turi.
rauginti be cukraus,kas turi šulinius,paimi plastamsinį indą,agurkus sudedi,šaltas vanduo,druska,vyšnių lapeliai,krapai,juodųjų sergentų ir į šulinį įleidį.Pasaka.Jokio cukraus.Marinuotų nepripažįstu,ten vien cukrus,citrinos rūgštis ar actas.
Kokia čempionė!? Tai senovės ir visų laikų receptai.Nieko naujo! Imi ir darai.
Kur galima nusipirkti plastmasinių dangtelių
Ir kokį čia stebuklą papasakojo, visi taip raugia ,aš tai į stiklainį 3ltr,įpylu spirito šaukštą jokio pelėsio,bet jeigu agurkai papuolė įsotinti trąšomis,tai š...gaunasi
Parašiau komentarą.. O nera kaip išsiųsti....
Neparašė - kiek druskos deda 1l vandens....
Neparašė - kiek druskos deda 1l vandens....
@Rima
1 litras-1 valgoma s šaukštas
@Rima
1ltr H2O-vienas valgomas šaukštas rupios druskos su neperdideliu kaupu dedu, apie agurkus, tai nesąmones parašė, daug agurkų rūšių yra smulkiais kauburėliais, kurie tinkami rauginimui ir konservavimui, aš kitokių nenaudoju!
Varo į neviltį rauginti agurkai, jų karalienės ir straipsniai tokie.
Ar ji moka kalbėti lietuviškai?
Į rauginamus agurkus dedu ne tik druskos, bet ir šiek tiek cukraus. Kiek nesakysiu :)
Žinote rauginau agurkus dėjau česnako ir krapų daugiau nieko aišku druska, buvo neapsakomai traškūs ir skanūs.
Taip supratau, kad galima apseiti ir be vyšnių lapų ir be serbentų ir be chrienų ir t.t
Taip supratau, kad galima apseiti ir be vyšnių lapų ir be serbentų ir be chrienų ir t.t
@Va
nėra tekę girdėti, dvikojis chrienas ant sofos matytas
Konservavimo karaliene vadinama lietuvė išdavė, kaip tobulai užraugti agurkus žiemai: užsirašykite iš karto