Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Rašyta,rašyta ir nieko nesupratau.Svarbiausia kiek dėti druskos ? ar tai nebeaktualu.
Druskos ponios Irinos recepne neradau. Tai naujas rauginimo būdas?
1 litrui vandens 60 gramų druskos, 60 gramų cukraus. Cukrus neleidžia stipriai įrūgti agurkams. Cukraus galima dėti ir 45 gramus. O toliau visi prirdai _ pipirai ,kalendra, garstyčios grudeliais, česnakas, vyšnių, juodų srebentų lapai ant stiklaimio dugno, krapų ir krienų kamštis vitšuje stiklainio. Garstyčios neleidžia susidaryti pelėsiui. Tvirti plastikiniai dangteliai ir iš karto nešam į rūsį, jir ten palengva įrūgs. Kas keleta kartų atidarom dangtelį ir išleidžiam susikaupusį orą
susigrūsk tuos savo agurkus į savo rodničioką
Ir vis dėl to, tai kaip raugti tuos agurkus, straipsnyje neradau.
Aš dedu vaistinės gelsvės arba salierų lapų.Labai pagerina kvapą ir skonį.10 l vandens pusę kuri stiklainį paprastos druskos
Nieko konkretaus
Karalienė, žvaigždė, įžymybė, bliamba kiek ta Lithujanija visko turi.
rauginti be cukraus,kas turi šulinius,paimi plastamsinį indą,agurkus sudedi,šaltas vanduo,druska,vyšnių lapeliai,krapai,juodųjų sergentų ir į šulinį įleidį.Pasaka.Jokio cukraus.Marinuotų nepripažįstu,ten vien cukrus,citrinos rūgštis ar actas.
Kokia čempionė!? Tai senovės ir visų laikų receptai.Nieko naujo! Imi ir darai.
Konservavimo karaliene vadinama lietuvė išdavė, kaip tobulai užraugti agurkus žiemai: užsirašykite iš karto