Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
konservuoti agurkai nėra sveikas produktas.Man skaniausi agurkai yra paprasčiausia darbas.Švariai nuplautus agurkus sudedu į trilitrinį stiklainį užpilu šaltu vandeniu suprantama dedant agurkus pridedu krapų , krienų lapų, vyšnių lapų galima ir ąžuolo lapų kokio norima kartumo ir du valgomus šaukštus su kaupu ne joduotos druskos ir uždarau paprastu plastmasiniu dangteliu ir padedu garažo rūsyje ir liuks rauginto agurko skonis na jai būna per sūrūs tai nupilu seną skiedinį ir užpilu šalto vandens palaikau 6-8 valandas agurkai būna tarsi šviežiai raugti .Skanaus valgymo .Toks receptas paprastas ir patikimas visus metus laikosi kieti gražios išvaizdos.Tik agurkai turi būti skirti rauginimui,vasariniai netinka
Tokiu receptu aš ir vakuoju agurkus.Neapsiriksite jei ir jūs pamėginsite.
REKLAMA
REKLAMA
Justina agurkus marinuoja pagal mamą: pats geriausias receptas