Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nesupratau, kodel taip ilgai virti??? Pabandykite visai kitaip, juk dar net vistiena! Kai jautiena, tai tikrai reikia ilgokai, bet juk iseina ir saltines, taip ilgai verdama!!!!!!!!!!
Jei verdu bet kokia mesa, uzvirus iskyla putos, visi nuodai,,, pavirinu 2,,3 minutes, nupilu,isplaunu visa mesa, na visus kaulus ir vel ipilu svaraus vandens. Idedu visokiu lapu, visokiu pipiru , svogunu, cesnaku ir tt. O tada uzdedu dangti ir ant mazos ugnies verdu,,2,,3 val, pridedu ir morku ir tt Kai isverda buna ir sriuba ir veliau kaip saltines!
Virti 8 valandas??? Jūs savam prote??? Kas turi tiek laiko sekti virimo procesą??? Iš kur paimti kelis kilogramus vištienos kaulų???
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų