Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ir kokios problemos jeigu keptus tarakonus valgo tai ir maltus galima.Juk ne nuodas
Ir kokios problemos jeigu keptus tarakonus valgo tai ir maltus galima.Juk ne nuodas
Tarakonų liekanų pilna šokoladuose, sausainiuose, saldumynuose, ypač lietuviškuose...
@Baisiayra Į šokoladą su riešutais nieks riešutų nededa, o pelių spiras. Razinų irgi nededa,
deda žiurkių spiras. Ir cukraus nededa, o katino sisių! Va!
Dr. Karanas Rajas taip pat galetu parasyt ir apie chemikalus, surogatus, pakaitalus, uzpildus, emulsiklius, koncervantus bei ju proporcijas maiste ir viso to pasekmes organizmui ir visai civilizacijai...

Skaitomiausios naujienos




Į viršų