Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Na grožiu tai nepasižymi toje nuotraukoje,tad abejoju ir skoniu.
@Marija
Tokius gedincisusi paveisluoti ir dėti foto ,nevalgyciau vien pamačiusi,tokių nemačiusi baisus.
Bulves sutarkuoju, išspaudžiu, sudedu nusistovėjusį krakmolą,kol viską suruošiu, išverdu kelias bulves, sutrinu košę.Faršas, mano šeimoje tik kiaulienos, į kurį dedu svogūno, pipirų, pora šaukštų vandens, kokį šaukštą grietinės.Paprasta ir skanu.Valgom su kiaulienos spirgučiais, grietine
Reikia stipriai išspsusti tarkius, ir nusistovejus krakmolui.,jį užplikyti verdančiu vandeniu. Tik nedaug jo pilti
Reikia stipriai išspsusti tarkius, ir nusistovejus krakmolui.,jį užplikyti verdančiu vandeniu. Tik nedaug jo pilti
Cepelinų skonis priklauso nuo bulvių ir faršo kokybės,kai naudojamos ne cheminėm trašom ir nuodais nuo kenkėjų purškiamos bulvės,tada ir cepelinai skanūs ...
Minkštiems cepelinams reikia virtų bulvių į tarkes įmaišyti ir jokio krakmolo į vandenį nedėti.
Kad suskato storos bobos piktintis :))))
@Va,
O tau matosi, kad mes storos?Aš ne, o cepelinus verdu kiekvieną sekmadienį.Argi kas čia kuo piktinasi?Nesugalvojau ką drėbtelt
Ponia nėra ragavusi skanių, tikrų cepelinų. Skaitant apetitas krinta....
Na nereikia rašyti tokio recepto ir įdėti tokios nuotraukos. Skaitant neskanu
Tai , kad be virtų bulvių bus kaip guminiai
REKLAMA
REKLAMA
Išdavė skaniausių cepelinų receptą: „Norite skanių ir minkštų? Rašykitės“