Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aš skalbimo miltelių įpilu ,o jei neturiu tai ūkiško muilo įtarkuoju .Ir skūstis negaliu išverda ir lupasi kiaušinukai be problemų .
nulupa.
Iki kokio lygio nusiritome......
.... šaukštelį ,,dusto,,(sovietinio)
Jei neluptas-metu per tvora...
Tie visų galų žinovai baigia užknisti,mat 21 a. nebemokam nusilupti kiaušinio.Apsurdas
Aš neluptus valgysiu, nereikės sukti galvos kaip nulupti kiausui kailį
@Petriukas
Labai gerai pastebėjot ,įgauna kalio organizmas .
išvirus reikia iš puodo tiesiai į šaltą vandenį dėti ir palaikyti jame šiek tiek tada lupsis gerai
Geriausi kiaušiniai tai pas mano kaimyną, lukštas plonas švelnus ir lupasi lengvai,
Na nejuokinkit žmoniu nebemoka nusilupt kiaušinio absurdas .
@Cha
tu variantu gali buti visokiu,ne visiem kiausiniam tinka tas pats.o kad nemoka nusilupti ne tame reikalas,nes kartais buna taip kad kiausinio neina nulupti nes lupasi su visu minkstimu ir nusilupa labai bjauriai
@u
Taip,nes būtent ŠVIEŽI kiaušiniai NESILUPA. Jei pavyks nusipirkti labai šviežių kiaušinių Velykoms , tai valgyti teks "negražius", tačiau skanius margučius...
@u
Jo būna, kasdien juos valgau. Tai tik į karštą vandenį metu, kai išverda greit į kriauklę, vos praskeliu lukštą ir po šaltu vandeniu, puode palaikai, kol atvėsta. Lengviau lupasi, svarbu tą plėvelę gražiai įplėšt, jei neįplyšo, po to gan gerai lupasi
@Cha
O tai mokslai,otai mokslai.
REKLAMA
REKLAMA
Į puodą su verdančiais kiaušiniais įberkite šių miltelių: lupsis daug geriau