Jums reikės:
čiobrelio, kiaušinio, pipirų, druskos, svogūno, maltos mėsos, druskos, 250 gramų krakmolo, 12 vidutinio dydžio bulvių.
6 bulves išvirkite su lupenomis ir 6 nuskuskite. Kol verda bulvės, pasiruoškite įdarą iš mėsos, svogūno, čiobrelio, kiaušinio ir kitų prieskonių.
Išvirusias bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale (jokiu būdu nemalkite blenderiu, gausite gličią masę).
Žalias bulves sutarkuokite smulkia burokine tarka, jei lieka skysčio nusunkite šaukštu. Abi bulvių mases sumaišykite su krakmolu ir druska. Gerai išminkykite.
Formuokite cepelinus, dėkite paruoštą įdarą ir dėkite į verdantį vandenį 20 – 25 minutėms.
Šaltinis: http://skanusgyvenimas.com/blogas/