Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ble komentarai tai na, jūs debilai lietuviai ir taškas. Guliašas gavosi liux
Nusisneka svarei majonezą garsticias deda irdar raugintą agurką mesa papriekoniuoji pakepini keptuveje rebaluose sudedi į puodą pridejus priekonių ir troskini baigiant troskinti dedi druska pomidorų padazą ar pastą ir miltų atskirai suplaki koki sauksta su vandenių viską supilį ant guliaso dar kelias min patroskini skanumelis galima valgiti su darzovemis raugintu agurku bulviu kose skanumelis o netas ju marmalas.
Gal budavo mesos. DAVAR MESOS MAZAI TIK PADAZAS.
Vemt noris vien nuo antrastes
Vemt noris vien nuo antrastes
Net neskaičius pasidarė šlykštu, vien nuo žodžių ( toks kaip mokykloj)
Vistik tarybiniais laikais buvo skanesnis ir tikresnis maistas negu dabar kaip raso desreles 90% mesos. Absurdas kad 10% like yra meslas o ta mesla sugeba biznieriai parduot kaip maista.
@Taip Aha, geresnis, kai įjungdavo mėsmales mėsos kombinate, su visom ten likučius ėdančiom žiurkėm sumaldavo. O virtų dešrų ten dirbęs vet.gydytojas nepatarė mum valgyt. Nieko nebuvo geresnio, tik nieko nežinojo žmonės
Tikrai tarybinis mokykloj su majonezu....dar parmezano trūksta
Majoneza reikia pamiršti,koks jo naudojimo laikas,tai kiek ten chemikalų privaryta,ar bent įsivaizduoja.ra sytoja?
I tarybini guliasa joks majonezas ,grietine bei garstycios neieina ....Kam cia vartoti zodi taryvbinis ....
@Lietuve Iš kur tarybiniais laikais majonezas? O grietinė į namus keliaudavo. Mėsos gabalai taip pat, o keli gabaliukai plaukiojo padaže. Vat toks tas tarybinis guliašas!
@Pensininkė Tai matyt pati dirbot valgykloj ir isnesdavot mesa pas mus taip nebuvo aisku ir tais laikais visokiu zmoniu buvo vieni nese sau kiti dirbo saziningai o kad tais laikais nebuvo majonezo galiu gincytis iki nukritimo
@Jjanina O iš ko gamindavo balta mišrainę jai majonezo nebuvo
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų