Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kas kaip moka tas taip šoka.Kas kam kas patinka tas taip maitinasi ,pagal skonį ir galimybes.
O dėl kalorijų , tai juk ne kasdien tas kugelis yra kepamas ,ir nereik tiek prisikišti.Kokios problemos?
O dėl kalorijų , tai juk ne kasdien tas kugelis yra kepamas ,ir nereik tiek prisikišti.Kokios problemos?
Nenorite negaminkite ,tie tamstų komentarai neadekvatūs Valgykite tuos savo lašinius su spirgais į sveikatą jeigu jums tai patinka.
@Ilona
Lašiniai valgomi su juoda duona, bet ne su spirgais.
Skystima tarkiu nusemti,pamiršo ,o kam kiaušiniai? Ir iš vis,visokie cepelinai,tokie tarkiai ....marmalas,likęs iš neturtingos salelės,senovės,kai valgė bulves su bulvem.
@Vargas vertė valgyti marmalus
O kam skystį kugeliui nesemti? Jei nesugebi gaminti ir pasigamini jovalą, geriau jau patylėtum, nes šiaip dar ir karštas pienas pilasi( ar čia ne skystis?).
Į kugeli niekas nededa sūrio,ir muša vos vieną kiaušinį,tegul pati ir valgo ta savo nesveika maistą, sugalvojo visokių nesąmonių,tai kiek jai TV3 moka
@Tai
Čia šį ciklo“ Valgau ir storėju“
Kiaušinių ir pieno perdaug o sūris visai nereikalingas
Išrastas... naujas dviratis!
Norimas kiekis bulvių, pienas, kiaušinis, svogūnas, druska, tradicinis padažas su spirgais ir grietine. Super patiekalas
@Ass
Taip,tai kugelis!
Fui! Kazkoks jovalas kaloringas
Plikytas, kas tokį gali valgyti....
@As
Jei nori skystesnio, lipnesnio kugelio, reikia visada užplikyti tešlą, aš net, jeigu neturiu pieno, plikau vandeniu, jeigu nori puraus kugelio, neplikai
Kvailystė.Išėjo ne kugelis,o šlykštus mišinys.Geriau jau tokių "receptų" nerašytų.
REKLAMA
REKLAMA
Gardus bulvių kugelis pagal Editą: tešla išeina tobula