„La Maistas“ šefas Vylius Blauzdavičius yra tikras grilio ekspertas ir mėsos žinovas. Taigi, šį kartą laidos žiūrovus jis nustebino gamindamas šonkaulius iš Iberijos kiaulienos.
Iberijos kiauliena gali būti dar mažai girdėta ir ragauta. Tačiau mėsos žinovas Vylius papasakojo, kad ši mėsa ypatinga. Ji skiriasi skoniu ir struktūra, o tam įtaką daro ispaniškų kiaulių gyvenimas laisvėje ir mityba, nes jos ėda tai, ką randa. „Iberico kiauliena yra absoliučiai kitokia kiauliena, negu mes esame pratę“, – sakė Vylius ir ragino žiūrovus pargauti jos.
Nustebino ir kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis – jis gamino šonkaulius su žiediniu kopūstu.
„Geriausi bulvių traškučiai – keptas žiedinis kopūstas“, – sako šefas Tomas ir laidos žiūrovams pažers dar daugiau patarimų, kaip paruošti tobulus šonkaulius neįdedant labai daug darbo.
Šonkauliukai su česnakiniais trupiniais ir degintais žiediniais kopūstais
Gardieji šonkauliukai su ypatingais česnakiniais trupiniais ir degintais žiediniais kopūstais. Paruošti nėra sudėtinga, o vakarienę pavers išskirtine.
Visą receptą pamatykite čia:
Iberico šonkauliai su glamūrine piure
Gardiems ir sotiems pietums – šonkauliai su glamūrine piure. Tiekiama su gardžiu padažu, kurį nesudėtinga paruošti, o pagardina kiekvieną kąsnelį.
Visą receptą pamatykite čia:
##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11411334/autoplay=0#