Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Padažas tai bile koks visiškai nedera prie vištienos.kas gaminsite sojos reikia visur kur kas mažiau, nes aš dėjau į marinata šaukštu mažiau sojos į padažą taip pat ir finale valgant toks vaizdas kad viena soja geri užgožia viską.
Net neverta skaityti.Nereikia pasakoti to, apie ka isvis neismano.Teisiok vistiena su apelsinu sultimis.Viskas.Nezinot azietiskos vyrtuves,tai ir neklaidynkite zmoniu.Mano drauge kinete jau 15 metu.Pamokyno keleta subtiliju,kaip gamynti ,ypac padazus.O patekalus ismokti gamynti nemazai laiko reikia.Tai nekados neeinam i azijos restoranus. Neleidziam pinigus veltui.nes daug ka moku pagamynti name.Skanu,svaru.pigu.Ir savo rankom.Vaikai devina,ta laika kai gali privalgyt beveik uz dyka ir daug.
O dėl skonio nesiginčijama. Kai kam ir šūdas skanu, o man tai traški vištiena skaniausia. Blogai kai žmonės daugiau nieko nėra ragavę, tad ir skonio net nežino, bet nuomonę savo reiškia.
Na ir šūdas, daugiau nieko nesugalvojai...
@Sawas Sugalvok geriau ,sude!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų