Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ateina vasara, tai prasideda ekspertų pasakos apie šaltibarščius. Visi mokam jų pasigaminti, nereikia nė ekspertų patarimų, kurie dažnai būna nei į tvorą,nei į mietą...
Aš tai kiaušinius būtinai dedu sau ant lėšos arba į saują
Nu patarinėjantys durniai nesibaigia,apie jų pezalus skaitantys taipat.
Ar negalima tiek neissiplest, nesukinet aplink per ta pati. Neimanoma paskaityt iki galo..
šaltibarščiai, man jie turi būti skanūs, o ne raudonas skystalas. Marinuoti burokėliai obuolių sultyse, šaltibarščių kefyras, šiek tiek grietinės, šiek tiek pienuko ar vandens,žalių agurkų, svogūnų laiškų, krapų, druskos.Virtų kiaušinių. Juos pjaustau į 4 dalis ir padedu atskirai ,kiek kas nori. Aš mėgstu smulkiau pjaustytus suberti į visą puodą. Visko dedu panašiai, kad nedominuotų vienas kuris produktas. Kai kas mėgsta, kad šaltibarščiuose stovėtų šaukštas, taip nedarau, sriuba pakankamai normalios konsistencijos, labai skani, gaivi ir pavalgius su karštomis bulvėmis daugiau nieko nesinori. Kol išverda bulvės, šaltibarščiai gatavi.Greita ir paprasta.Pabandykite.Padėkosite.
Daug prirašė,nusibodo ir skaityti šitą pezala...kai neturi ką rašyti o reikia tai ir gaunasi...ir dariskuratsirado tu ekspertu, kai tarakonu
A
Skaitau ir galvoju. Kaip seniau žmonės išgyveno Sibiro tremtį,gulagus,pokario metus be mitybos specialistų ir ekspertų. O dabar šaltibarščių bliūdo negali suėst be jų patarimų.
Tai koks 200-300 g. ,, ??? , stiklinė???Prisidarau prausiamą bliūdą ir iškart sušveičiu
eilinis pliurpalas
REKLAMA
REKLAMA
Gaminant šaltibarščius ragina nedėti šių produktų: rezultatas maloniai nustebins