2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos;
Padažui: 3 v.š. majonezo; 2–3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą mėsos file, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.
P. S. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.
Šaltinis: Oditėlės blogas