Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Kodėl reikia peikti iškart kartais sena yra nauja ir skanu. O šiais laikais viską perka pagaminta. Tad išbandyti patiems reikia
                    
    
  
                                    Nesąmonė
                    
    
  
                                    Visada dedu virtų bulvių,  tuomet cepelinai būna minkštučiai ir labai skanūs. 
                    
    
   @Birutė
                O aš vietoj virtų bulvių dedu varškę
                    
    
  
                                    Visad dedu virtų bulvių,tuomet cepelinai nebūna guminiai
                    
    
   @Ona
                 Tikrai taip. 
                    
    
  
                                    Blet koks stebuklas
                    
    
  
                                    Pirmiausia, tai krakmolas sveikatos neprideda, antra taip verda ir "garsieji Karmelavos restoranai" garantija , krakmolas neleis suirti masei
                    
    
  
                                    Jokio krakmolo niekada nededu. Eilinis receptas. Dar gerai , kad virtu bulviu nededa
                    
    
  
                                    Aš į bulvių tarkius idedu krakmolą
                    
    
  
                                    Pasidrekink rankas vandenyje ir prilips viskas(blogam šokėjui ir kiaušiai maišo)
 
 
  
                                    Aš visada taip verdu
                    
    
  
Cepelinų receptas pagal Audronę: „Joks kitas receptas man neprilipo“