• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, kad švęsti būtų ir skaniau, ir linksmiau šefai yra nusiteikę pagaminti ypatingus patiekalus.

Prieš daugiau nei 100 metų Lietuva atkūrė nepriklausomybę ir ta proga „La maistas“ laida skirta būtent lietuviškai virtuvei. Vasario 16-osios proga mes nusiteikę švęsti, o tam, kad švęsti būtų ir skaniau, ir linksmiau šefai yra nusiteikę pagaminti ypatingus patiekalus.

REKLAMA

Jautienos liežuvis su daržovių putėsiais

Jautienos liežuvis patiektas su tokiais skaniais ir ryškiaspalviais putėsiais tikrai neliks nepastebėtas, neparagautas ir neįvertintas.

Receptą žiūrėkite:

Kėdainių blynas su mėsa

Puikūs, paprastai paruošiami ir labai gardūs blynai, kurie patiks visiems bulvių mėgėjams. Galima kepti didelius arba mažesnius, taip jie iškeps greičiau.

Receptą žiūrėkite:

Karkutė su krienų padažu

Karka patiekta su ypatingu krienų kremu nepaliks abejingų, o garnyrui puikiai tinka tiekti marinuotas daržoves.

Receptą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų