Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Bulviniai blynai turi būti bulviniai,o ne su miltais.Gali dėti svogūno,krapų,pora kiaušinių.Štai ir viskas,bet žmonės deda lašinuku,miltų,sūrio,dešros susmulkintos.Juk žmonių išmonė beribė ir skoniai jų skirtingi.
@Vitalija
O aš į tarkius įpilu truputį kefyro,šiek tiek miltų,smulkinto svogūno galvutės,druskytės,viskas.Liuks,man patinka.Aišku,galima paeksperimentuot ir su žalumynais
@Babajaga
tu dar raudono vyno nepamiršk įpilt.
@Vitalija
Kas kaip nori tas taip kepa skonis geresnis gaunasi is to recepto
ISEINA, PRO duris? Kur jie ISEINA ????
Tai gal lietuviskai ISKEPA,
Tai gal lietuviskai ISKEPA,
Nieko naujo
Durnių karnavalas
Ar tu visai nukvakai dedama kepimo miltelius, kogero per savo ta ūkinę ir nusimyšt negali atsitupus, prietranka, tikras samtis gautųsi iš taves
Bulvinius blynus Odeta gamina pagal šį receptą: išeina labai skanūs