Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Būtinai pabandysiu. Kepu tarkuotus blynus su mėsa, bet niekada nebandžiau su grybais ir dar morkomis. Ingredientai puikūs. Ir blynai turėtų būti skanūs. Ačiū už receptą
Dėkui, gerb.Vytarai.Tai iš tiesų labai skanus patiekalas.Paprastas, labai skanus,lengvai ir greitai pagaminamas.O svarbiausia, nustebinsite ir pamaloninsite savo svečią tuo nuostabiu Ukrainietišku puikiu šedevru.
Apgailėtinas komentatorius joooo.Matosi, kad gyvenime nesi nieko kito ragavęs, apart manų kruopų košės, prie kurio bliūdo užaugęs.
@Tikras Lietuvis
Tas joooo vienas iš tų komentatorių, kuriems svarbiausia ką nors apšikt. Tegul jis eina ten, kur ir rusų laivas
@Tikras Lietuvis
Tas joooo vienas iš tų komentatorių, kurie patys nieko neraukia savo plokščiomis smegenėlėmis, tačiau svarbiausia yra bet ką apšikt. Tegul jis eina ten, kur ir rusų laivas
Tu šlapia višta, nes kulinarijoje tavo nusimanymas 0.Prieš rašydama savo nuomonę pasitikrink išprūsimą ir dar kai ką.....
Geras marmalas.
Geras marmalas
REKLAMA
REKLAMA
Bulviniai blynai pagal Vytarą Radzevičių: skonis nustebins ne vieną