Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Straipsni perskaityti iki galo, receptas putesiu gale
Nesuprantu kas čia kitaip, kad visi taip daro. Matyt nežino, kaip išgarsėti
Užmiršo virėjėlė kad reikia rūgšties truputį nes jai burokas virtas tai nerūgštus. O kur tas slaptas ingredientas.
Jau senų senovėje deda grietinę, tai čia ne naujiena. Paprastas receptas.
Aš tai , kai darausi arbatą , tai dedu cukraus.
@slaptas ingridientas Tobulas receptas
aukštaitijoj, tai į šaltybarčius nigdi nedėdavo burokėlių.
@nigdy Akštaitijoje valgydavo žalibarščius arba skaba putrę.
"PASLAPTIS" tik "rėkianti" antraštė, senų seniausias receptas!
@Skaitytoja Regina Būtina krapus ir svogūnus sutrinti su druska kad paleistų aeomatą
@Klebono gaspadinė Taip mociute ir man sakydavo sutrinti krapus su svogunais ir druska :) tai visada taip darau
@Klebono gaspadinė Ir nepamiršti, triznos po saltibaršciu
Ei Audrone! Gal tu iš medžio iškritai?
Nobelio premija garantuota. Tik nesupratau, kur tas slaptas ingridientas? Tikriausiai burokėliai. TV3 komanda, ar Jūs neturit ką veikti?
Kam reikalinga dėti grietinę ,riebalai
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų