Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
tv 3 sl;amstas netiks
kad tik tie mandri balandžiai ,,idealiai'' su bulvėmis tinka... Iki šiol mums idealiai tiko ir paprasti, mūsiški...
Ėskit tą kacapišką maistą, klumpakojai
kopūstų ir faršo troškiniui. kopūstą į 4 dalis, išpjauni kotą, nuplikai verdančiu vandeniu, jeigu yra noro (kai kas sako, kad kartumą nuima, bet man tinka ir neplikytas). sluoksnis kopūstų lapų, sluoksnis faršo kukulių, ant viršaus kitas sluoksnmis lapų. kam patinka, galima morkų įmesti kurioje nors vietoje. viską užpili padažu ir triškinti. du pliusai. vienas, kad nereikia terliotis tą kopūstą nuvirinėjant ir vyniojant mėsą į lapus. ir antras, kad kas kiek nori, tiek dedasi kopūsto ir mėsos. nes pas mus šeimoje jei balandėliai suvynioti, tai valgymas prasideda nuo "išvyniojimo" - vienam reikia tik kukulių ir kopūsto dėl vaizdo, kitam tik kopūstų ir kukulio dėl kvapo :)
"...bei Rytų įkvėptą, kremišką desertą su figomis...'
Jau geriau su vakarietiškomis špygomis , bet be figų ir supuvusio šalia padėto pomidoro.
|
Jau geriau su vakarietiškomis špygomis , bet be figų ir supuvusio šalia padėto pomidoro.
|
Atskleidė superinį balandėlių receptą: idealiai tiks su bulvėmis