Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nieko naujo tik miltu niekada nededu kietyna bulviu masę .ir tikrai nieko naujo įdarui gali dėti ką nori kas kam patinka.
Visi įdarais skanūs bet išbandykite grybų įdara, nepaprastai skanu, jei mėgstate grybus
Visi įdarais skanūs bet išbandykite grybų įdara, nepaprastai skanu, jei mėgstate grybus
Kiausiniai tikrai nebutini, bulvių svoris neaiskus... Kepinant farsa reiktu itarkuoti morka, kai sukepa geriausia viska permalti ipilti gtruputi sultinio kad mesa nebūtų sausa. Nu žodžiu jūsų receptas nieko ipatingo, beje žemaičių blynam labiausiai tinka kiauliena. Jei dedate kalakutiena pora kiaušinių neaisku ant kokio kieko bulvių mases, manyčiau 1,5kg tikrai ir įdaro 300g yra tikrai mažai
Kodėl nerašoma bulvių svoris. Labai jau apstraktus pasakymas "vidutinio dydžio". Pradedančiai šeimininkei gali ir nepavykti....
Kodėl nerašoma bulvių svoris. Labai jau apstraktus pasakymas "vidutinio dydžio". Pradedančiai šeimininkei gali ir nepavykti....
"Oditeles blogas" aut.EDITAI:---- Brangi Edita,labai dekinga uz toki nuostabu ir paprasta rcp.Zemaiciu blynu.Aciu.
@Vilniete Kas cia nuostabaus, eiliniai žemaičiai :D
Tik neparašo,kad reikia isvirti ir sumalti mesą įdarui,zalias faršas į žemaitiškus blynus nesideda
@Ita Parašyta,kad faršas pakepinamas su svogūnais.
@Ita Kaip ir į virtų bulvių cep
Ir vis skleidžia... Kad jus kur parautų. Baikt su tais atskleidimaidt]
@Skleistuvas Būtinai praskleiskite, nes jūsų blynas bus ne blynas, skleiskit, kua daugiau, kad šakutės kotas pasiektų dugna
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų