• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai mama pasakė, kad kepa vištienos kepsnelius su bulvėmis, labai įtartinai pasižiūrėjai. O pasirodo visai be reikalo. Skanūs ir sotūs kepsneliai. Ir išlaiko formą, nesubyra dėl ko labiausiai dvejojau prieš jų kepimą. Nes labai įtartinai pasirodė ir bulvės tarkuotos per burokinę tarką, ir krūtinėlė supjaustyta gabalėliais. Bet kepsneliai išeina tobuli, apskrudę išorėje, o viduje minkšti ir sultingi.“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kai mama pasakė, kad kepa vištienos kepsnelius su bulvėmis, labai įtartinai pasižiūrėjai. O pasirodo visai be reikalo. Skanūs ir sotūs kepsneliai. Ir išlaiko formą, nesubyra dėl ko labiausiai dvejojau prieš jų kepimą. Nes labai įtartinai pasirodė ir bulvės tarkuotos per burokinę tarką, ir krūtinėlė supjaustyta gabalėliais. Bet kepsneliai išeina tobuli, apskrudę išorėje, o viduje minkšti ir sultingi.“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 30 min: 500 g vištienos krūtinėlės; 4–5 vidutinės bulvės; 1 svogūnas; 2 kiaušiniai; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; 1 a. š. vištienos priesk.; 1 a. š. persilado priesk.; Aliejaus, kepimui.

Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabalėliais, kubeliais. Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais.

Mėsą maišome su bulvėmis, kiaušiniu, prieskoniais. Gerai išmaišome. Kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant nedidelės kaitros, kol kepsneliai gražiai iškeps ir apskrus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų