Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Šiokia tokia optimistė - viskas bus gera
Oho, kiek daug sužinojau! Pirma, kad skaniau be miltų (ir aš niekada nededu miltų); antra, kad komentatoriai primityvūs ir priekabūs (" be mėsos, bet su mėsa"), bet juk galima buvo suprasti, kad receptas yra su mėsa, net parašyta, kad galima ir be mėsos, t.y. su daržovėm. O aš pridursiu, kad galima ir su varške. Ragavau. Patiko. Ir dar pasakysiu, kad mėsytę geriau imti riebesnę. Jei kūdoka, dedu į ją šaukštą grietinės. Įdaras būna sultingesnis.
Niekada nededu miltų tik krakmolą ir truputį pilį šilto virinto vandens
@Dalia
Verdu su lupenomis bulves ir nereikia jokio krakmolo,į masę dedu kiaušinį :skaniau ir statybinė medžiaga
Niekada nededu miltų, tik krakmolą. Nuo miltų kieti ir kartumas jaučiasi. Mėsytę verdu arba kepu su svogūnais, po to sumalu.
Bepročių skyrių bepročiai komentuoja. Juk gaudo kiekvieną glusą ant žodžių.
O tai čia mėsa žalia ar virta?
@Kokas
Mėlyna turi būti, arba juada
raso be mesos paskui raso kad mesa
Receptas geras, klasikinis ir neatrastas. Jį naudojo mano mama prieš 50 metų. Aš visada taip gaminu žemaitukus.
viskas gerai tik krakmolas vietoj miltu
Blynai be mėsos, tik su kiauliena ar kitokia mėsa? Super receptas:-). Bepročių skyrelis
Kodėl meluojate kad be mėsos
REKLAMA
REKLAMA
Atrado superinį žemaičių blynų receptą: išbandykite ir jūs