Reikės: 0,4 kg maltos kiaulienos (ar kitos mėsos) faršo, 5 pievagrybių, 1–2 svogūnų, 1 kiaušinio, prieskonių maltai mėsai, pipirų ir druskos, džiūvėsėlių , sviesto, aliejaus kepimui.
Keptuvėje su sviestu ir šlekeliu aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus, galite pakepinti kartu ir tarkuotą morką. Į maltą mėsą sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais.
Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos apvoliojau džiūvėsėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus. Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis.