• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kol pomidorų dar pilnos pintinės, gaminu ir valgome juos pilnu tempu. Reik atsivalgyti į valias. O pomidorams šiandien į draugiją pakviečiau feta sūrį ir kiaušinius. Gavosi skani ir spalvota vakarienė“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kol pomidorų dar pilnos pintinės, gaminu ir valgome juos pilnu tempu. Reik atsivalgyti į valias. O pomidorams šiandien į draugiją pakviečiau feta sūrį ir kiaušinius. Gavosi skani ir spalvota vakarienė“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 1 – 2. Užtruksite apie 15 min.

  • 4 – 6 slyviniai pomidorai;
  • 1 skiltelė česnako;
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus;
  • 3 kiaušiniai;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Apie 30 g feta tipo sūrio;
  • 1 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, bazilikai, laiškiniai česnakai.

Pomidorus supjaustome riekelėmis, česnaką pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame pomidorus, pabarstome druska, pipirais ir česnaku.

 

Pakepiname keltą min. Įmušame į keptuvę kiaušinius. Uždengiame dangčiu ir kepame apie 5 – 7 min, kol kiaušiniai sutvirtės. Pabarstome feta sūriu ir žalumynais. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų