• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Man patinka vasaros skoniais pasirūpinti žiemai. Tai dar viena idėja, kuri tikiuosi patiks ir jums. Taip agurkus pati ruošiu pirmą kartą, bet taip paruoštų agurkų esu valgiusi. Patiko, todėl ir recepto paprašiau. Viliuosi, kad patiks ir šeimai, ir jums“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Man patinka vasaros skoniais pasirūpinti žiemai. Tai dar viena idėja, kuri tikiuosi patiks ir jums. Taip agurkus pati ruošiu pirmą kartą, bet taip paruoštų agurkų esu valgiusi. Patiko, todėl ir recepto paprašiau. Viliuosi, kad patiks ir šeimai, ir jums“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Iš normos išeina apie 7 0,7 l stiklainiai: 4 kg agurkų; 1 st cukraus; 100 g druskos; 1 st aliejaus; 1 st acto; 2 v. š. smulkintų česnakų; 1 a. š. čili dribsnių.

Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus ir perpjauname išilgai į 4 dalis ir sudedame į dubenį. Ant agurkų supilame likusius produktus ir gerai išmaišome.

Paliekame pastovėti šaltai 4–6 val. Agurkus sustatome į stiklainius. Užpilame skysčiu, kuriame jie stovėjo, užsukame stiklainius ir dedame šaltai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų