Ingredientai:
- 4 riekės batono,
- 2 virti kiaušiniai,
- 180 g tuno aliejuje,
- 1 avokadas,
- 1/2 mėlynojo svogūno,
- kelios šakelės krapų,
- 1 skiltelė česnako,
- 1-2 šaukštai majonezo,
- 1 šaukštelis garstyčių,
- žiupsnelis druskos,
- žiupsnelis maltų pipirų.
Batono riekeles lengvai paskrudinkite. Kiaušinius sutarkuokite burokine tarka. Tuną nuvarvinti ir dėti į dubenį su kiaušiniais.
Avokado minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite į dubenį. Dėkite smulkintus svogūnus, česnaką ir krapus.
Dubenėlyje sumaišykite majonezą su garstyčiomis ir supilkite į dubenį su produktais. Gardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite.
Šia mase aptepkite skrudintas batono riekeles.