• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad jau cukinijų metas, tai dar vienas receptas su jomis. Šįsyk saldūs cukinijų blyneliai su varške ir razinomis. 10 balų sau už improvizacija, idėją, nes blyneliai gavosi tokio gardumo, kad patikėkit. Tiesą sakant ir pati nesitikėjau, kad bus tokie geruliai. Nuoširdžiai rekomenduoju“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Kad jau cukinijų metas, tai dar vienas receptas su jomis. Šįsyk saldūs cukinijų blyneliai su varške ir razinomis. 10 balų sau už improvizacija, idėją, nes blyneliai gavosi tokio gardumo, kad patikėkit. Tiesą sakant ir pati nesitikėjau, kad bus tokie geruliai. Nuoširdžiai rekomenduoju“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės:

  • 1 cukinijos (vidutinio dydžio),
  • 2×180 gr. varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 4 v.š. miltų,
  • 2 saujų razinų,
  • žiupsnelio druskos,
  • aliejaus kepimui.

Cukiniją sutarkavau burokine trintuve (skystį nuspaudžiau). Į dubenį sudėjau varškę, cukiniją, kiaušinius, verdančių vandeniu nuplykitas razinas, pagardinau žiupsneliu druskos ir išmaišiau.

Galiausiai subėriau miltus ir darsyk išmaišiau. Blyneliams masė paruošta. Beliko blynelius kepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus, apkepant juos iš abiejų pusių. P.s. blyneliai gardūs net ir atvėsę. Skanaus! 

Tiek saldus ir tiek nesaldūs cukiniju blynai skanūs . Tiesa saldžių dar nebandžiau.. galvoju greitu laiku saldžius kepsiu. Su lydytu sūriu Taip pat skanūs. Kepiau su paukštienos faršu sumaišius irgi labai skanu. Moliūgų blynai taip pat su tais pačiais produktais varške ar mėsa irgi skanų. Na beveik nėra skirtumo
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų