Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    tai jau gausis velniai zino  kas o ne vistiena kazkokia bambarmyja
                    
    
  
                                    Kas deda pomidorų padaža kiniečiai įsižeistu sužinoję 
                    
    
  
                                    Tikrai visi išprotėjo su tuom cukru ir medumi.Lietuvoj jau daug daug metų nebėra tikros natūralios duonos, viskas cukruota taip, kad duona nebeturi jokio natūralaus skonio ir kvapo.Mėsos , žuvies visi gaminiai druska ir tik druska, visas viršus padengtas taip pat druska.Ne mėsos ar žuviesgaminį valgai, o grauži druskos gabalą.Kur žiūri Sveikatos ministerija, kur žiūri kokybės inspekcija, kad leidžia tautą naikinti cukrumi ir druska.Ar bėra mūsų šalies vyriausybėje atsakingų asmenų, kad šitiek dešimtmečių naikinami žmonės, o verslininkai kraunasi milijardines sumas.
                    
    
   @Netvarka
                Tai čia kiniečių receptas nežinai nerasinek vėjų bulvių virėja 
                    
    
  
                                    Trys. Valgomieji šaukštai. Cukraus. Šeši - medaus. Jūs rimtai??? Čia gi dviejų savaičių pridėtinio cukraus norma!
                    
    
   @siaubas
                Gydikis 
                    
    
  
 
  
  
  
  
  
 
Atrado skaniausią saldžiarūgštės vištienos receptą: kartosite ne kartą