Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Nors ir nežmoniškai,  bet tik kitoniškai 
                    
    
  
                                    Negalima kepinti majonezo, kepant majonezą susidaro nuodas, apie tai yra nekartą rašyta. Siūlot nesveiką maistą. Ko tik neprigalvoja.
                    
    
  
                                    Įdėti karštą duoną į maišelį ir sukratyti... nu tikrai  jau trūksta kantrybės skaitant tokią nesąmonę. Tikri bepročiai
                    
    
  
                                    Del skonio nesiginčijama. Visada eksperimentuoju, buna visko, bet kada N kartu sudegini, tada atsirenki ir duonos gamintoją, rušį, aliejų ir pagardus. Šeima didelė, visi žalčiai išrankūs ;)
                    
    
  
                                    Tik lietuviai gali sugalvoti tokį dalyką : keptą duoną ( juk duona kepama, o ne verdama) kepti dar bent du sykius... 
                    
    
  
                                    nu juokinat vis kad butu kitaip,tai ar sunku ta cesnaka itrinti i karsta duona lengvai isitrina,ta ne reikia kazkaip kitaip monytis,ma ji perkunai tik laiko daugiau uzima
                    
    
  
Atrado skaniausią keptos duonos receptą: skonis vertas 10 balų