Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Žmogeli, visų pirma cukrus yra cukrui nelygus. Naturaliai esantis produktuose yra lėčiau įsisavinamas ir mažesnė rizika gliukozės kraujyje šuoliams. O pridėtinis cukrus visai nereikalingas - angliavandenių pakankamai gaunama naturaliu ir sveikesniu būdu. Antra vertus visokie batonai ar kiti baltų miltų gaminiai yra tiesiog šlamštamaistis.
Ką jūs visi veikėte mokykloje, jei nežinote, kad cukrus žmogaus organizme virsta gliukoze...bulvės, ryžiai, balti miltai ir pan. irgi virsta ta pačia gliukoze...nevalgyk nei gramo cukraus- gausi jo iš bulvių, batono ir pan.
REKLAMA
REKLAMA
Atmerkite akis: nustebsite, kiek daug cukraus slypi jūsų lėkštėje