Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aš pati užsiauginu mėsinių vištų. Be jokios hemijos ir antibiotikų. Papjautą, nupeśtą ir išdarinėtą viśtas, visada išplauname šaltame vandenyje. Paskui pripilame švaraus vandens ir užmerkiame, kad ištrauktų kraujus.
Pasakyta. Padaryta. Kartą ir visiems laikams iki smerties.
Reikia plauti spirite, o jeigu jo neturite, tai samagone.
Turi būt su protu sisipykusi ta dietologė,kaip galima neplauti mėsos?
Plaunu visas mėsas su sodos tirpalu, arba druskos ar vandeniu su citrinos rūgštim vištą muilinu ir prausiu su vandeniu ir šampūnu, gaidį ilgiau prsusiu ir muilinu ir šampūnuoju,tik tada valgau
Tai katen mes perkam. Vistiena ar mikrobu rinkini kur jie taskosi net vison virtuvej
Tai katen mes perkam. Vistiena ar mikrobu rinkini kur jie taskosi net vison virtuvej
antibiotiku ir kitos chemijos neisplausi...
plaunu ploviau ir plausiu.
@sarke
Kvailos rašliavos, būtina plauti ir dar pamirkyti su druska, tada nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir tik tada gsminti
Visada nuplaunu,tada uzpilu vandeniu ir uzverda..sukyla putos ir tada ispilu ta vandeni ir dar mesa nuplaunu ,o tada vel starts vanduo ir sudedu mesa.LIUKS!!!!
Ar reikia plauti vištieną? Pasakė kartą ir visiems laikams