Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pamatę įeinant Katiną su Katiniene ar Katinioku, kuo greičiau užsidarykit, nes nieko gero nesulauksit. Kam neskanu, tegul nevalgo ir gaminasi namuose.
kad į vatą nebevynioja! Gal pasakykit, į ką dabar vynioja?
@jau žinom, Kad vynioja , žinoma, žinom
Tik visiškai neaišku, ką vynioja.
durnalai,kaip su vata reikalai,ar uzsikisote
@g Aha, užsikišau sau pyzdą, kaip ir priklauso
Sriuba ir karka,tikriausiai buvo is dienos meniu.Tai nenuostabu,kad sriuba su desrelėmis,ko visai nesuprantu,kam to reikėjo.Kepsnys ir atrodo ne kaip,o kepsnys uždėtas ant bulvių kosės,cia jau visai šlykstu.Bet,ka pastebėjau,dsug jur deda pagrindini patiekala ant bulvių košės,kodėl taip daro virėjai,nesuprantu iki šiol
@Saulė pagal nuotraukas , tai maistas tikrai nesižiūri skaniai. Mūsų mieste yra 2 dienos valgyklos, kur už kepsnį moki 4 eurus, tiek pat mokame ir už garsiuosius cepelinus, o dienos sriuba kainuoja apie eurą. Maistas patiekiamas paprastai, bet užtat labai skaniai. Atėjus visada tenka stovėti eilėje.
isikiskit ta vata i isikna irtylekit,ko cia blt draskytis
@j Kas augo prie ruso, dar atsimeną į kur bobos vatą kišdavosi
@Nu nu Tokiems kaip tu vata tiktų burną užkišti

Skaitomiausios naujienos




Į viršų