Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ar zinote viena kulinarijos taisykle, kad lėkštėje turi buti tik maistas valgomas o ne visokie Briuseliui su kazkuom
Tegu Uzkalnis ten vaziuoja, jis mėgsta uz suda moket didelius pinigus
Nieko sau kainos išpūstos. Cia tas pats kai elektromobilių nuvažiuoti i pajūrio, brangu be galo, rizikinga ir neprognozuojama kelione
Fee mėlynos spalvos cepelinai,biauru.
O,kainos ta žiauru,silke 10 eurų,tik 3 eurų cia verta.Kas,kad Vilnius,pilna ubagų,vagių,sostinė vadinasi.Tik,labai brangi,kaip Paryžius.
Jei, kas apdai nuota, padaugintume iš dviejų, gaunasi 67 pinigai.
Sriubos didelė lėkštė penkios kapeikos šnicelis su koše ir raudonais burokėliais, keturiasdešimt kapeikų ir dar nuotaikai pageinti šimtas gramų baltos, septynasdešimt kapeikų. Viso rublis penkiolika kapeikų su nuotaikos pagerinimu.
@Jonas Atlyginimas dabar 1200 eurų. Tada 120 rublių. Tai šimtgramio už 70 kapeikų dabartinis atitikmuo būtų 7 eurai.
Čia lochams, kurie nesupranta, kas yra proporcija.
Kaip atrodo žmogus, kuris per kartą į savo skrandį sukiša tiek daug skirtingo maisto? Alus, pupelės su kepta duona, patiekalai iš bulvių tarkių, agurkinė ir dar silkė su daržovėmis. Fantastika. Pas Katiną skrandis geležinis, tobula virškinimo sistema?
@Kažin -čia gi apsirijėlis užkulnis,nėr ko stebėtis.....soties jausmą vėžys suėdė....
Na silkės kaina kiek iškrenta iš realybės. Ir cepas prastokai atrodo. Daugiau 4 nagučių nebūčiau davęs.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų