Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kiekvienam savo, nes nepasakyčiau, kad likeris tinkamas maistui. Atsargiai su actu žmonėms, turintiems padidėjusį skrandžio rūgštingumą
Kiek gali žmonės prašyti-užkalnių nekartoti,
atsibodęs iki gyvo kaulo! Ar negalima pasamdyti tikrų žurnalistų,ar permaža alga,
ar dėl komentarų laikot ?
atsibodęs iki gyvo kaulo! Ar negalima pasamdyti tikrų žurnalistų,ar permaža alga,
ar dėl komentarų laikot ?
Į žemiausią kategoriją pateko- teliko virėjų. Kartų su šūdaičiu ir kitais lochais. Kol kebabines reklamavo boba ragus užstatė.
Kaip užkulniai darosi pseudo maistą...- o po to kas mėnesi keičia kelnes iš L į XL,- į XXXXXXXL
Lietuviškai parašyti pavadinimą proto neužtenka ? Žuvis su bulvėmis.
@„Fish and Chips“
Ne fasonas...- jis net vidurine baigęs, tik ka jis LR veikia, visalaik garbino jankius tai ko ten nesispausdina?
Tik LR mulkiai jam primoka, kad jis lietuvius dergia.
Tik LR mulkiai jam primoka, kad jis lietuvius dergia.
tikrai neprasys niekas
--- ''varžėsi ožio tvarto smarvės virtuvės šefas ir ''žurnalistas, LR ir lietuvių , -maisto kritikas''
-Andrius Užpakalinis.
-Andrius Užpakalinis.
maibachas ir uzkalnis š valgymo ekspertai
Užlieknis valgo ir meta kilus
Vėl šitas išlindo....
REKLAMA
REKLAMA
Andrius Užkalnis išdavė tobulą „Fish and Chips“ receptą: visi prašys pakartoti