Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kiekvienam savo, nes nepasakyčiau, kad likeris tinkamas maistui. Atsargiai su actu žmonėms, turintiems padidėjusį skrandžio rūgštingumą
Kiek gali žmonės prašyti-užkalnių nekartoti,
atsibodęs iki gyvo kaulo! Ar negalima pasamdyti tikrų žurnalistų,ar permaža alga,
ar dėl komentarų laikot ?
Į žemiausią kategoriją pateko- teliko virėjų. Kartų su šūdaičiu ir kitais lochais. Kol kebabines reklamavo boba ragus užstatė.
Kaip užkulniai darosi pseudo maistą...- o po to kas mėnesi keičia kelnes iš L į XL,- į XXXXXXXL
Lietuviškai parašyti pavadinimą proto neužtenka ? Žuvis su bulvėmis.
@„Fish and Chips“ Ne fasonas...- jis net vidurine baigęs, tik ka jis LR veikia, visalaik garbino jankius tai ko ten nesispausdina?
Tik LR mulkiai jam primoka, kad jis lietuvius dergia.
tikrai neprasys niekas
--- ''varžėsi ožio tvarto smarvės virtuvės šefas ir ''žurnalistas, LR ir lietuvių , -maisto kritikas''
-Andrius Užpakalinis.
maibachas ir uzkalnis š valgymo ekspertai
Užlieknis valgo ir meta kilus
Vėl šitas išlindo....
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų